lørdag den 12. december 2015

Ugens


… lige et øjeblik …

3. søndag i advent

De tekster, der hører til denne søndag, er noget vi alle har brug for.
’Trøst mit folk,’ siger Gud. (Esj. 40:1). Vi kan alle bruge trøst, det har vi brug for uden undtagelse. Ikke kun en overfladisk trøst, men en frelsende trøst. ’Herrens herlighed skal åbenbares, og alle skal se Guds frelse.’ (Esj. 40:5).
Vi lever i en mørk tid, på mere end en måde, derfor er dagens budskab opmuntrende: ’Gud, som ved skabelsen befalede, der skal blive lys midt i mørket, lod nemlig sit lys skinne i vores hjerter, så vi kunne se hans herlighed, som den er åbenbaret igennem Jesus Kristus.’ (2. Kor. 4:6).
Dagens budskab er, at Jesus kom som vores frelser og lys. Det er den ægte trøst. ’Lovet være Herren, Israels Gud, for han har besluttet at befri sit folk. Han har ladet fremstå en forunderlig Frelser af sin tjener Davids slægt.’ (Luk. 1:68-69). Du skal fortælle hans folk om frelsen, ved at de får deres synd tilgivet som følge af Guds inderlige barmhjertighed. Solen fra det Høje er på vej for at hjælpe os. Hans lys vil skinne for dem, som lever i mørke og i dødens skygge, og han vil lede vore fødder ind på fredens vej.’ (Luk. 1:77-79).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar