onsdag den 15. august 2012

Uge 33

Skam dig København

For nøjagtig 40 år siden fyldtes København med lovprisning til Gud. Unge i hundredvis fortalte om Jesus på gader og stræder, mange hørte evangeliet og omvendte sig. Ugen kulminerede med Den Lange Dag, hvor tusindvis samledes i ophøjelse af Jesus. En glædesmarch gik fra Fælledparken til Rådhuspladsen, efter en dag med lovsang og jubelråb i byen. Omkring 10.000 unge og ældre samledes på Rådhuspladsen for at ophøje Jesus og sende 250 ung til Olympiaden i München, hvor de sammen med flere tusinde skulle vidne om Guds store gerninger.
I disse dage fyldes København med proklamation af ugudelighed, og det som Guds ord kalder en vederstyggelighed, hvilken kontrast. Pride Festival kalder man det meget betegnende, stolthedens, hovmodets festival, hvor man herliggør ugudelighed og synd. Dette støttes af Københavns Kommune og store danske og internationale firmaer, skam jer!
Kære præstekolleger og medkristne, hvor længe skal vi finde os i at både kirke og by skal være med til at håne den levende Gud?
Guds ord siger: ” Derfor er han så meget desto mere opsat på, at vi tager imod hans nåde, som der står skrevet: »Gud modarbejder de hovmodige, men de ydmyge giver han nåde.« Altså skal I underordne jer Guds vilje. Hold stand over for Djævelen, så går han sin vej. Hold jer nær til Gud, så holder han sig nær til jer. Bed om tilgivelse for jeres onde handlinger. Og I, der står med et ben i hver lejr, I skal indvi jeres liv helt til Gud. Græd over det onde, I har gjort. Sørg over det med oprigtig anger. Skift latteren ud med bedrøvelse og alvor. Bøj jer ydmygt for Herren, så vil han rejse jer op.” (Jak. 4:6-10).
lht

Ingen kommentarer:

Send en kommentar