lørdag den 5. november 2016

Ugens

… lige et øjeblik …
Hvad skal vi gøre?
Det spørgsmål optager os ofte, vi har på en eller anden måde fået den ide, at vi skal gøre noget for at blive accepteret. Det har i tidens løb fået mennesker til at gøre mangt og meget. Ultimativt går spørgsmålet på, hvad skal vi gøre for at tækkes Gud. Mange siger selvfølgelig, at de ikke tror på Gud, men så finder de bare en eller noget andet, som de sætter i stedet for, nogen de gerne vil accepteres af, eller noget de skal leve op til, det bliver i bund og grund en erstatning for Gud.
Som munk kæmpede Luther for at blive god nok, retfærdig nok, til at blive accepteret af Gud. Det fik han ikke den store succes med, og heldigvis læste han i Bibelen, og stødte der på et ord, der forvandlede ham, og ikke mindst historien og livet for os. ”Vi blev altså accepteret af Gud, da vi kom til tro på Jesus Kristus, vores Herre. Derfor er vi nu forsonet med Gud og har fået fred i hjertet. (Rom. 5:1). Denne reformerende og revolutionerende åbenbaring er ved at gå tabt igen, i de mange forsøg på selv, at gøre noget.
Vi hverken kan eller skal gøre noget for at få Guds accept. Alt der skal til er, at tage imod det som Jesus har gjort for os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar