fredag den 18. oktober 2013

Uge 42 - 13


I lære som løgner

 

Der har i de sidste uger været en masse om diverse politikeres løgnagtighed, og det kan man så mene om, hvad man vil. Men noget af det værste jeg har hørt er følgende: En ung lokalpolitiker, der gerne ville ind og gøre sin indflydelse og sine synspunkter gældende, blev skolet på følgende måde. Efter at have fremlagt nogle synspunkter fik han af sin mentor følgende anvisning: ’Du skal ikke være så frembrusende med, hvad du mener og frem for alt, skal du ikke hele tiden holde på, hvad der er sandt.’

Så er det, at man ikke længere undrer sig over at politikerne lyver, de er ganske enkelt skolet til ikke at tale sandheden, måske noget der ligner.

Nu får jeg sikkert nogle af de sandfærdige politikere på nakken, men kære venner I bliver nød til at kalde løgnerne for løgnere, uanset hvilket parti de tilhører, det kunne måske få dem til at tale sandt. Selvfølgelig bliver det svært at få vores nyhedsformidlere til at tage historierne, men til sidst må de vel også kunne forstå, at vi ikke kan lade sandhedens plads stå tom.

lht

Ingen kommentarer:

Send en kommentar